Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Nyhet! 
Från och med 1 augusti 2016 gäller RUT-avdraget även på trädfällning och stubbfräsning! Läs mer här


Vi kan trädfällning och fräsning av stubbar

 

Företaget består i huvudsak av Dan Wictor, Micke Grimberg och Tommy Anderberg. Då Micke är certifierad trädklättrare är det han som har hand de avancerade trädfällningarna.


För att underlätta för våra kunder har vi delat upp nuvarande distrikt mellan oss. Dan har således hand om Varberg, Kungsbacka och Göteborg, Micke har hand om södra Halland, Laholm, Halmstad och Falkenberg och Tommy har Oskarström, Hylte samt vissa delar av Småland och Skåne som sitt upptagningsområde.

 

AW Stubbfräsning AB är ett företag med lång erfarenhet, väl utförda jobb och ett gott rykte. Vi kan trädfällning och hjälper dig med fräsning av stubbar.

 

Vi har i dagsläget två st maskiner, en 28hk bensin, och en 60hk turbodiesel. Detta för att vi ska kunna utföra små och stora jobb precis lika effektivt. Med en kraftigare maskin kan vi jobba snabbare, och du som kund slipper ha oss i din trädgård längre än nödvändigt.

 

Våra kunder består till stor del av privatpersoner runtom i Varberg, Falkenberg och Halmstad, men vi har även gjort flera jobb åt kyrkor i bl.a. Halmstad och Varberg kommun.

 


 

Självklart är vi både miljögodkända, försäkrade och har F-skattsedel. 


Trädfällning


Vi utför även avancerad trädfällning med hjälp av vår certifierade trädklättrare

 

Certifierad profesionell trädklättrare

aw stubb

 

Kontakt

AW Stubbfräsning AB


Ligustergatan 6
432 46 VARBERG

Kontakta oss
Email
Tel: 0705-41 91 91
Översikt